Skip to content

Miksi muovista?

x

Virheviesti

Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor funktiossa include_once() (rivi 1112 tiedostossa /var/www/clients/client1/web83/web/includes/bootstrap.inc).

Hyvä tuote on toimiva, edullinen valmistaa ja kaupallisesti houkutteleva. Mikäpä ettet tekisi tuotteestasi vielä parempaa muovin avulla?

Muovi on loistava materiaali ja ruiskuvalu tuo sen parhaat ominaisuudet esiin. Ruiskuvalettu muoviosa on valmiusasteeltaan ylivoimainen ja toiminnoiltaan monipuolinen. Muovi on mahdollisuuksien materiaali. Osat voivat olla läpinäkyviä, lujia, sitkeitä, joustavia tai jäykkiä. Lähes mikä vain on mahdollista.

Kustannuslaskelmat kääntyvät nopeasti muovin ja ruiskuvalun eduksi. Pienissäkin sarjoissa fiksusti suunniteltu ruiskuvaluosa saattaa tarjota potentiaalisen vaihtoehdon.

”Voiko tämä kestää, sehän on muovia”, on yleisesti esitetty kysymys. Kaikilla on kokemusta hajonneista muoviosista. Tämä on sääli, koska suurin osa pettymyksistä olisi ollut vältettävissä paremmalla suunnittelulla. Älä suotta kapsahda tähän, osaamista on tarjolla.

Muovituotteet on suunniteltava muovin ehdoilla. Tämä on Sytytteen erikoisosaamista.

 

Ota Sytyte kumppaniksi tuotekehitykseen!